Uimakoulut

Kevään toisen jakson ilmoittautuminen alkaa ma 4.3.24 klo 9.00

Lähetä ilmottautuminen osoitteeseen: uimakoulut@nummelankisaajat.fi

Kirjoita viestiin mihin ryhmään haluat lapsesi, sekä lapsen nimi ja aikuisen yhteydtiedot

Nummelan Kisaajat järjestää useita uimakouluja tarkoituksena on tuottaa lapsille, nuorille ja aikuisille hyvä uimataito, uusi mielenkiintoinen harrastus sekä mahdollisesti uusia kilpauimareita uimaseuraan.

Tervetuloa mukaan uimakouluun!

kyselyt uimakouluista: uimakoulut@nummelankisaajat.fi

Kevään 2024 uimakoulut

jakso 1:

7.1.24-3.3.24 huom! ei uinteja hiihtoloman aloitusviikolla su 18.2.2024

jakso 2:

10.3.24-5.5.24 huom! ei uinteja pääsiäissunnuntaina eli 31.3.2024

Uimakoulujen viimeinen uintikerta on sunnuntaina 5.5.2024, muutoksista ilmoitamme sähköpostitse.

Kevätkausi huipentuu oman seuran sisäisiin epävirallisiin uimakilpailuihin su 19.5.2024

Ilmottautuminen alkanut toiselle jaksolle!!!

Kultakalat

10.3-5.5.24 klo 9-9.45 (8 kertaa, ei uinteja 31.3 )

Soveltuu uimataidottomille yli 5-vuotiaille lapsille.UImakoulussa totutellaan veteen, opetellaan kasvojen veteen laittamista, myyrä- ja selkäuinnin alkeita, sekä kellumista ja liukua leikin varjolla. Huomioithan, että altaan syvyys syvässä päässä on 80cm ja lapsella tulee ylettää jalat reilusti altaan pohjaan ja hänen on pärjättävä altaassa itsenäisesti ohjaajan ohjeiden mukaan.

Opettaja: Joni Honkala

Apuohjaaja: Anita Mäkinen

Mustekalat

10.3-5.5.24 klo 10-10.45 ( 8 kertaa, ei uinteja 31.3. )

Soveltuu lapsille, jotka osaavat sukeltaa ja uivat itsenäisesti noin 5 metriä myyrää ja selkää. Uimakoulun aikana vahvistetaan uimataitoa entisestään sekä leikimme vedessä monipuolisia leikkejä, joilla vahvistetaan lapsen kykyä olla ja liikkua vedessä. Opettelemme pääedellähyppyjä ja käymme myös isossa altaassa hyppimässä sekä harjoittelemassa uimista. Huomioithan, että pienen altaan syvyys syässä päässä on 80cm ja lapsella tulisi yltää jalat reilusti pohjaan ja hänen on pärjättävä altaassa itsenäisesti ohjaajan ohjeiden mukaan.

Opettaja: Joni Honkala

Apuohjaaja: Anita Mäkinen

Delfiinit

10.3-5.5.24 klo 12-12.45 (8 kertaa, ei uinteja 31.3.)

On tarkoitettu lapsille jotka pystyvät uimaan 25m myyrää ja selkää. Ryhmä ui isossa altaassa kahdessa eri ryhmätasossa opetellen vapaauintia, selkäuintia ja rintauintia. Myös erilaiset leikit, sukellukset ja hypyt ovat osa uimakoulua.

Opettaja: Joni Honkala

Apuohjaaja: Antti Huttunen ja Mikko Salmi

English swimming course

This course is meant for children who are able to:

-swim 25m easily on their stomach and back

-do a somersault (front flip) in water

-dive headfirst into water

On the course we teach basic swimming techniques such as freestyle and backstroke. In addition we teach how to jump from the jumping block (swimming start).

At the end of the course the participants should be able to swim 25-50m with the right technique.

Teachers: Joonas Cranston and Robert Cranston

RULES

These rules apply to everyone and must be followed. PLEASE NOTE that you must not swim in the swimming pool before roll call and the presence of the instructor!

Shower without a swimsuit, rinse your hair, and tie long hair into a ponytail. It’s a good idea to use the restroom before going swimming. The swimming pool is closed on Sundays, therefore there is no lifeguard on duty.

The child is the responsibility of the parents/guardian until the instructor starts their lesson. Parents/guardian should pick up their child immediately at the end of the lesson – the instructor cannot take care of children after the end of the lesson due to the instructor preparing for a new group. During the lesson, parents wait in the cafe side of the building – not in the pool area. A child without swimming skills should be escorted to the pool and picked up from the pool after the lesson by their parents/guardian.

Aikuisten uintitekniikkakurssi

14.1-10.3.24 klo 13-13.45(8 kertaa, ei uinteja 18.2.24)

Paikkoja vapaana!

On tarkoitettu aikuisille uimataidon osaaville, jotka haluavat oppia lisää eri uintitekniikoista, sekä taloudellisen tavan uimiseen.

Opettaja: Marikki Vuorisalo

Apuohjaaja: Antti Huttunen

Uimakoulu 3-6lk

Tällä kurssilla on tarkoitus opettaa jo hieman isommille lapsille uimataitoa. Kurssi soveltuu 3-6 luokkalaisille lapsille, jotka eivät pelkää vettä. Uimataito on ensiarvoisen tärkeää lapsilla ja nuorilla. Haluamme kannustaa teitä rohkeasti mukaan opettelemaan uintia, sekä muita vesitaitoja turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Ohjaajat: Robert Cranston ja Mikko Salmi

Uintitarvikkeet:

Uima-asu, pyyhe ja uimalasit. Uimalakki on huippu! 🙂

Huomiotavaa uimakouluissa

  • Lapsen tulee pystyä kommunikoimaan suomeksi tai englanniksi
  • Mikäli lapsen terveydentilassa on uimakoulun suorittamiseen vaikuttavia tekijöitä, tulee tästä kertoa ilmoittautuessa (esim epilepsia, diabetes tai oppimisen vaikeus)
  • Viimeisellä uimakoulukerralla jaetaan todistukset, joissa uimaopettajan suositus seuraavaksi ryhmäksi. Mikäli viimeisen kerran on poissa, voi todistusta kysyä uimakoulujen sähköpostista.

Huoltaja saattaa lapsen altaalle ennen tunnin alkua. Huom! Altaaseen ei saa mennä ennen kuin ohjaaja on paikalla ja ottanut lapset vastaan. Ennen altaaseen tuloa on käytävä suihkussa ilman uima-asua, hiukset tulee huuhdella ja pitkät hiukset laittaa kiinni. Ennen altaaseen tuloa olisi hyvä käydä wc:ssä ettei tunti keskeydy sen takia. Huoltaja noutaa lapset altaalta tunnin päätyttyä. Uimakoulun ajan huoltajat odottavat allastilan ulkopuolella. Uimahalli on suljettuna sunnuntaisin muilta käyttäjiltä, joten hallilla ei ole normaalia uimavalvontaa.  

Uimakoulumaksu:

Jokaisesta osallistujasta maksetaan jäsenmaksu 30€, joka on voimassa aina vuoden kerrallaan. Jäsenmaksu suoritetaan ennen uimakoulun alkua. 8 kerran uimakoulumaksu on 125€. Mikäli samasta perheestä osallistuu useampi uimari, toisesta lapsesta alkaen uimakoulumaksu on 100€. MAksu sisältää vakuutuksen sekä uintimaksun.

Jäsenmaksu ja uimakoulumaksu tulee suorittaa seuran tilille FI96 5297 0040 0107 05 viestikenttään laitetaan uimakoululaisen nimi

Uinnin harrastaminen uimakoulujen jälkeen

Uimakouluista on mahdollisuus siirtyä eteenpäin varsinaiseen uinnin harrastamiseen. Olemme perustaneet tasoryhmät uimarin tason mukaan. Ryhmissä on mahdollisuus siirtyä kesken kauden eteenpäin, mikäli seuraavassa ryhmässä on tilaa. Ryhmät ovat kausimaksullisia. Vapaita paikkoja voi tiedustella osoitteesta uimakoulut@nummelankisaajat.fi


Harrasteuinti