!SIVUSTOA PÄIVITETÄÄN – TIETO TÄLLÄ SIVULLA EI OLE PÄIVITETTY!

JANIN UIMAKOULU SYKSY 2019 – ILMOITTATUTUMINEN ALKAA 1.8.2019 KLO 9:00. HUOM! SIVUSTOA PÄIVITETÄÄN

Nummelan Kisaajat järjestää jäsenilleen Jani Sievisen nimeä kantavan uimakoulun, jonka tarkoituksena on tuottaa lapsille hyvä uimataito, uusi mielenkiintoinen harrastus sekä mahdollisesti uusia kilpauimareita uimaseuraan. Tervetuloa mukaan uimakouluun! UIMAKOULURYHMÄT SYKSY 2019 Sunnuntaisin 12 uintikertaa ajalla ___________ Hinta xx€ ja sisarukselta xx€ Alkeisuimakoulu  klo Uimataidottomille yli 5v. Ryhmässä totutellaan veteen erilaisten leikkien ja tehtävien avulla. Ryhmä etenee alkeisopetussuunnitelman mukaisesti veteen totuttautumisella, kastautumisella, kellumisella, liukumisella jonka jälkeen siirrytään alkeisuintityyleihin. Tavoite 10m uintitaito. Alkeisuimakoulu  klo Uimataidottomille yli 5v. Ryhmässä totutellaan veteen erilaisten leikkien ja tehtävien avulla. Ryhmä etenee alkeisopetussuunnitelman mukaisesti veteen totuttautumisella, kastautumisella, kellumisella, liukumisella jonka jälkeen siirrytään alkeisuintityyleihin. Tavoite 10m uintitaito. Alkeisjatko klo Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat reippaasti sukeltaa ja ovat tottuneita veteen. Ryhmä etenee alkeisopetussuunnitelman mukaisesti, etenemisvauhti on reippaampi tässä ryhmässä, koska sukellus ja vedessä oleminen on jo luontevaa. Tavoite 10m uintitaito. Jatkouimakoulu klo On tarkoitettu lapsille jotka uivat 10m vatsalleen ja selälleen. Ryhmässä kerrataan uinnin alkeita sekä vahvistetaan opittua uimataitoa isossa altaassa. Syvyys- ja pituussukellukset sekä erilaiset uintihypyt tulevat tutuiksi. Tavoite saavuttaa 25m uintitaito. Ohjaaja Nea-Amanda Heinola.

Seuratoiminta

Uimakouluista on mahdollisuus siirtyä eteenpäin varsinaiseen seuratoimintaan. Olemme perustaneet tasoryhmät uimarin tason mukaan. Ryhmissä on mahdollisuus siirtyä kesken kauden eteenpäin, mikäli seuraavassa ryhmässä on tilaa. Ryhmät ovat kausimaksullisia ja jatkuvat automaattisesti seuraavana kautena. Vapaita paikkoja voi tiedustella samasta osoitteesta kuin uimakouluilmoittautumiset. Myös kesken kauden on mahdollista liittyä.

Kausiryhmäkuvaukset alla

KAUSIRYHMÄT

Juniori 1 klo

Juniori 2 klo

Kilpa 1 klo

Kilpa 2 klo 14-15

ILMOITTAUTUMINEN

uimakoulut@nummelankisaajat.fi – Lapsen nimi & syntymävuosi – Vanhemman nimi, osoite, puhelin & sähköpostiosoite – ryhmä johon halutaan ilmoittautua

UIMAKOULUMAKSU: Jokaisesta osallistujasta maksetaan jäsenmaksu, joka on voimassa vuoden. 2019 jäsenmaksu on 30€, joka maksetaan seuran tilille kurssimaksun yhteydessä. Uimakoulumaksu (+jäsenmaksu) tulee maksaa ennen kurssin alkua ja kuittikopio esitettävä ohjaajalle. Maksu sisältää vakuutuksen & uintimaksun.

Syksyn 12 kerran uimakoulumaksu on 150€ ja sisarukselta 115€. Tilinumero: FI96 5297 0040 0107 05/ viestikenttään kurssilaisen nimi.

UINTIRYHMIEN SÄÄNNÖT: Ovat kaikille yhteisiä ja niitä tulee noudattaa. HUOMIOIKAA, että altaaseen ei saa mennä ennen nimenhuutoa! Suihkuun mennään ilman uikkaria, ja hiukset tulee huuhdella. Uimahalli on sunnuntaisin suljettu, hallilla ei ole normaalia uintivalvojaa. Uimakoulut alkavat altaalla ilmoitettuna aikana. Lapsi on vanhempien vastuulla siihen saakka, kunnes ohjaaja ottaa lapset vastaan altaan reunalla. Vanhempien tulee ottaa lapsi vastaan heti opetuskerran päätyttyä altaan reunalta – ohjaaja ei voi huolehtia lapsista opetuksen päättymisen jälkeen valmistautuessaan uuteen ryhmään. Opetusajan vanhemmat odottavat kahvion puolella – ei allastilassa.

UINTITARVIKKEET: Uikkarit, pyyhe & uimalasit. Uimalakki/ pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni, ettei ne tule uidessa kasvoille. Lisätietoja uimakoulut@nummelankisaajat.fi/

Sari Andersin puh: 040 865 2048