JANIN UIMAKOULU 2018

 

Nummelan Kisaajat järjestää jäsenilleen Jani Sievisen nimeä kantavan uimakoulun, jonka
tarkoituksena on tuottaa lapsille hyvä uimataito, uusi mielenkiintoinen harrastus sekä
mahdollisesti uusia kilpauimareita uimaseuraan.

Tervetuloa mukaan uimakouluun!

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2018 UINTEIHIN ALKAA 1.8. Tervetuloa mukaan!

Uimakouluryhmät syksy 2018 – ilmoittautuminen 1.8 alkaen

 

Syksy 2018 – ilmoittautuminen alkaa 1.8. sunnuntaisin 12 uintikertaa ajalla 9.9-9.12.2018 (ei uinteja syyslomaviikolla 42, isänpäivänä viikolla 45)

Hinta 150€ / sisarukselta ____€

 

Alkeisuimakoulu klo 11-11:45 Ryhmä täynnä

Uimataidottomille yli 5v. Ryhmässä totutellaan veteen erilaisten leikkien ja tehtävien avulla. Ryhmä etenee alkeisopetussuunnitelman mukaisesti veteen totuttautumisella, kastautumisella, kellumisella, liukumisella jonka jälkeen siirrytään alkeisuintityyleihin. Tavoite 10m uintitaito. Ohjaaja Asta Häkkinen ja apuohjaaja Anniina Niittynen

Alkeisjatko klo 10:15-11:00 Ryhmä täynnä

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat reippaasti sukeltaa ja ovat tottuneita veteen. Ryhmä etenee alkeisopetussuunnitelman mukaisesti, etenemisvauhti on reippaampi tässä ryhmässä, koska sukellus ja vedessä oleminen on jo luontevaa. Tavoite 10m uintitaito. Ohjaaja Asta Häkkinen ja apuohjaaja Anniina Niittynen

Jatkouimakoulu klo 12-12:45 Ryhmä täynnä

On tarkoitettu lapsille jotka uivat 10m vatsalleen ja selälleen. Ryhmässä kerrataan uinnin alkeita sekä vahvistetaan opittua uimataitoa isossa altaassa. Syvyys- ja pituussukellukset sekä erilaiset uintihypyt tulevat tutuiksi. Tavoite saavuttaa 25m uintitaito. Ohjaaja Asta Häkkinen & Joni Honkala

 

ILMOITTAUTUMINEN – Syksyn uinteihin voi ilmoittautua 1.8 alkaen, tervetuloa mukaan!

uimakoulut(at)nummelankisaajat.fi
– Lapsen nimi & syntymävuosi
– Vanhemman nimi, osoite, puhelin & sähköpostiosoite
– ryhmä johon halutaan ilmoittautua

Uimakoulumaksu

Jokaisesta osallistujasta maksetaan jäsenmaksu, joka on voimassa vuoden. 2018 jäsenmaksu on 30€, joka maksetaan seuran tilille kurssimaksun yhteydessä.
Uimakoulumaksu (+jäsenmaksu) tulee maksaa ennen kurssin alkua ja kuittikopio esitettävä ohjaajalle. Maksu sisältää vakuutuksen & uintimaksun. Viestikenttään kurssilaisen nimi.

TILINUMERO: FI96 5297 0040 010705

UINTIRYHMIEN SÄÄNNÖT:

Ovat kaikille yhteisiä ja niitä tulee noudattaa. HUOMIOIKAA, että altaaseen ei saa mennä ennen nimenhuutoa ja ohjaajan läsnäoloa!

Mukaan uimaan tarvitset uikkarin, pyyhkeen, laudeliinan ja uimalasit on hyvä olla. Ennen uintia on hyvä käydä wc:ssä. Suihkuun mennään ilman uikkaria, ja hiukset tulee huuhdella. Pitkät hiukset kiinni ja uimalakin käyttö on huippujuttu!

Uimahalli on sunnuntaisin suljettu, joten hallilla ei ole normaalia uintivalvojaa. Uimakoulut alkavat altaalla ilmoitettuna aikana. Lapsi on vanhempien vastuulla siihen saakka, kunnes ohjaaja ottaa lapset vastaan altaan reunalla. Vanhempien tulee ottaa lapsi vastaan heti opetuskerran päätyttyä altaan reunalta – ohjaaja ei voi huolehtia lapsista opetuksen päättymisen jälkeen valmistautuessaan uuteen ryhmään. Uimataidoton lapsi tulee saattaa- ja hakea altaalta. Opetusajan vanhemmat odottavat kahvion puolella.

 

Seuratoiminta

Uimakouluista on mahdollisuus siirtyä eteenpäin varsinaiseen seuratoimintaan. Olemme perustaneet tasoryhmät uimarin tason mukaan. Ryhmissä on mahdollisuus siirtyä kesken
kauden eteenpäin, mikäli seuraavassa ryhmässä on tilaa. Ryhmät ovat kausimaksullisia ja jatkuvat automaattisesti seuraavana kautena. Vapaita paikkoja voi tiedustella samasta osoitteesta kuin uimakouluilmoittautumiset: uimakoulut@nummelankisaajat.fi. Myös kesken kauden on mahdollista liittyä.

Kausiryhmäkuvaukset alla:

KEVÄÄN VIIMEINEN UINTIKERTA ON SUNNUNTAINA 17.6. MUKAVAA KESÄÄ KAIKILLE!

Syksy 2018 sunnuntaisin 9.9-16.12.2018 (viikoilla 42 & 45 ei ole uinteja. Muista peruutuksista ilmoitetaan sähköpostilla, esim uintikisat)

 

Juniori1  klo 13-13.45  ( TÄYNNÄ )

Lähtötaso 25m uintitaito. Ryhmässä harjoitellaan selkä,- rinta,- sekä vapaauinnin tekniikkaa. Ryhmässä edetään lasten taitojen mukaisesti. Hypyt, pituus,- ja syvyyssukellusta vahvistetaan sekä tehdään erilaisia tehtäviä mm temppuradalla. Tavoite 50m vahva uintitaito. Ohjaaja Asta Häkkinen ja Joni Honkala

Juniori2 klo 14-15  ( TÄYNNÄ )

Ryhmä on tarkoitettu 50-100m uintitaitoiselle. Ryhmän harjoituksissa keskitytään perusuintitekniikoihin. Kurssilla harjoitellaan pääedellä hyppy sekä vapaauinnin käännös. Tekniikkaharjoitteiden lisäksi uintikerroilla on myös viestejä sekä pelejä. Ohjaaja Nea-Amanda Heinola ja Valtteri Vepsä.

Kilpa1 klo 14-15  ( TÄYNNÄ )

Ryhmän lähtötaso on 150m uintitaito. Selkä, rinta sekä vapaauinnin lisäksi harjoitellaan perhosuinnin tekniikkaa. Räpylöitä voi lainata hallilta. Harjoitellaan eri uintilajien käännökset sekä lähdöt. Ohjaaja Joni Honkala.

Kilpa2 12-13  ( 4 PAIKKAA VAPAANA )

Lähtötaso 200m uintitaito. Kurssilla hiotaan tekniikkaa, käännökset, hyppytekniikat sekä uidaan kovempia sarjoja kilparyhmää varten. Alussa pieni lämmittely altaanreunalla ennen treenejä. Ohjaaja Nea-Amanda Heinola ja Valtteri Vepsä.

RYHMIIN VOI ILMOITTAUTUA MYÖS JONOON !

 

Lisätietoja puh:
Sari Andersin

040 865 2048