JANIN UIMAKOULU 2017

 

Nummelan Kisaajat järjestää jäsenilleen Jani Sievisen nimeä kantavan uimakoulun, jonka
tarkoituksena on tuottaa lapsille hyvä uimataito, uusi mielenkiintoinen harrastus sekä
mahdollisesti uusia kilpauimareita uimaseuraan.

Tervetuloa mukaan uimakouluun!

 

 

 

 

Uimakouluryhmät syksy 2017

Sunnuntaisin 10 uintikertaa ajalla 13.8 -15.10

Hinta 125 € ja sisarukselta 95 €

 

Alkeisuimakoulu klo 14-14.45

Uimataidottomille yli 5v. Ryhmässä totutellaan veteen erilaisten leikkien ja tehtävien avulla. Ryhmä etenee alkeisopetussuunnitelman mukaisesti veteen totuttautumisella, kastautumisella, kellumisella, liukumisella jonka jälkeen siirrytään alkeisuintityyleihin. Tavoite 10m uintitaito.

Alkeisjatko klo 14.45-15.30

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat reippaasti sukeltaa ja ovat tottuneita veteen. Ryhmä etenee alkeisopetussuunnitelman mukaisesti, etenemisvauhti on reippaampi tässä ryhmässä, koska sukellus ja vedessä oleminen on jo luontevaa. Tavoite 10m uintitaito.

Jatkouimakoulu klo 12-12.45 (TÄYNNÄ)

On tarkoitettu lapsille jotka uivat 10m vatsalleen ja selälleen. Ryhmässä kerrataan uinnin alkeita sekä vahvistetaan opittua uimataitoa isossa altaassa. Syvyys- ja pituussukellukset sekä erilaiset uintihypyt tulevat tutuiksi. Tavoite saavuttaa 25m uintitaito. Ohjaaja Nea-Amanda Heinola.

 

ILMOITTAUTUMINEN

uimakoulut(at)nummelankisaajat.fi
– Lapsen nimi & syntymävuosi
– Vanhemman nimi, osoite, puhelin & sähköpostiosoite
– ryhmä johon halutaan ilmoittautua

 

Seuratoiminta

Uimakouluista on mahdollisuus siirtyä eteenpäin varsinaiseen seuratoimintaan. Olemme perustaneet tasoryhmät uimarin tason mukaan. Ryhmissä on mahdollisuus siirtyä kesken
kauden eteenpäin, mikäli seuraavassa ryhmässä on tilaa. Ryhmät ovat kausimaksullisia ja jatkuvat automaattisesti seuraavana kautena. Vapaita paikkoja voi tiedustella samasta osoitteesta kuin uimakouluilmoittautumiset. Myös kesken kauden on mahdollista liittyä.

Kausiryhmäkuvaukset alla:

Sunnuntaisin ajalla 13.8-17.12.
(Viikolla 42 ei ole uinteja.)

 

Juniori1  klo 13-13.45  (TÄYNNÄ)

Lähtötaso 25m uintitaito. Ryhmässä harjoitellaan selkä,- rinta,- sekä vapaauinnin tekniikkaa. Ryhmässä edetään lasten taitojen mukaisesti. Hypyt, pituus,- ja syvyyssukellusta vahvistetaan sekä tehdään erilaisia tehtäviä mm temppuradalla. Tavoite 50m vahva uintitaito. Ohjaaja Asta Häkkinen ja Joni Honkala

Juniori2 klo 14-15  (TÄYNNÄ)

Ryhmä on tarkoitettu 50-100m uintitaitoiselle. Ryhmän harjoituksissa keskitytään perusuintitekniikoihin. Kurssilla harjoitellaan pääedellä hyppy sekä vapaauinnin käännös. Tekniikkaharjoitteiden lisäksi uintikerroilla on myös viestejä sekä pelejä. Ohjaaja Nea-Amanda Heinola ja Valtteri Vepsä.

Kilpa1 klo 14-15  (1 PAIKKA VAPAANA)

Ryhmän lähtötaso on 150m uintitaito. Selkä, rinta sekä vapaauinnin lisäksi harjoitellaan perhosuinnin tekniikkaa. Räpylöitä voi lainata hallilta. Harjoitellaan eri uintilajien käännökset sekä lähdöt. Ohjaaja Joni Honkala.

Kilpa2  (1 PAIKKA VAPAANA)

Lähtötaso 200m uintitaito. Kurssilla hiotaan tekniikkaa, käännökset, hyppytekniikat sekä uidaan kovempia sarjoja kilparyhmää varten. Alussa pieni lämmittely altaanreunalla ennen treenejä. Ohjaaja Nea-Amanda Heinola ja Valtteri Vepsä.

RYHMIIN VOI ILMOITTAUTUA JONOON

Uimakoulumaksu

Jokaisesta osallistujasta maksetaan jäsenmaksu, joka on voimassa vuoden. 2017 jäsenmaksu on 30€, joka maksetaan seuran tilille kurssimaksun yhteydessä.
Uimakoulumaksu (+jäsenmaksu) tulee maksaa ennen kurssin alkua ja kuittikopio esitettävä ohjaajalle. Maksu sisältää vakuutuksen & uintimaksun

UINTIRYHMIEN SÄÄNNÖT:
Ovat kaikille yhteisiä ja niitä tulee noudattaa. HUOMIOIKAA, että altaaseen ei saa mennä ennen nimenhuutoa! Suihkuun mennään ilman uikkaria, ja hiukset tulee huuhdella. Uimahalli on sunnuntaisin suljettu, hallilla ei ole normaalia uintivalvojaa. Uimakoulut alkavat altaalla ilmoitettuna aikana. Lapsi on vanhempien vastuulla siihen saakka, kunnes ohjaaja ottaa lapset vastaan altaan reunalla. Vanhempien tulee ottaa lapsi vastaan heti opetuskerran päätyttyä altaan reunalta – ohjaaja ei voi huolehtia lapsista opetuksen päättymisen jälkeen valmistautuessaan uuteen ryhmään. Opetusajan vanhemmat odottavat kahvion puolella – ei allastilassa.


Sari Andersin
040 865 2048